Rakentamisen ja remontoinnin palvelut mantereella ja saaristossa.

Soita: 050 3224 034

Porkkalantie 603
02480
KIRKKONUMMI

Lattiaremontti vai kokonaisvaltainen huoneistoremontti?

Lattiaremontti, kylpyhuoneremontti, seinäremontti tai kokonaisvaltainen mökkiremontti hoituvat Kantvikin höylältä ammattitaitoisesti. Toteutamme remontteja Kirkkonummella, myös saaristossa. 

Mökkiremontti

Onko kesän tai talven jälkeen syytä pistää mökkiä kuosiin? Mökkiremontti voi olla kattava sisä- ja ulkotilojen remontti, tai voimme sopia sen kattamaan vain tiettyjä osa-alueita. Suurimpiin remonttitöihin hyödynnämme yhteistyöverkostojamme, jolloin esim. sähkö- ja putkityöt hoituvat sulavasti. Huolehdimme remontin sujumisesta, jolloin asiakkaidemme ei tarvitse sopia erikseen sähköt- tai putkimiesten palkkaamisesta.

Huoneistoremontti

Huoneistoremontti on laaja kodin remontti. Kun olet ostanut uuden kiinteistön, on hyvä aika huoneistoremontille. Laitamme kerralla kodin näköiseksesi ja huolehdimme siitä, että asumismukavuutesi on huipussaan. Asunnon myynnin ja vuokrauksen yhteydessä myös pienempi pintaremontti voi olla paikallaan.

Pintaremontti

Pintaremontissa viimeistellään nimensä mukaisesti pinnat. Seinät saavat uudet tapetit tai maalit, ikkunanpuitteet maalataan ja lattia kunnostetaan. Hoidamme myös mm. laatoituksia. Pintaremontti on hyvä tehdä, kun asuntoa ollaan myymässä tai vuokraamassa. Edullisella pikku remontilla saadaan potentiaalisten ostajien huomio. Vuokraustilanteessa pieni sijoitus asunnon ulkonäköön mahdollistaa asunnosta kilpailun markkinoilla.

Lattiaremontti

Natiseeko lattia? Alkaako vanha muovimatto tympiä? Kopiseeko laminaatti tai onko se rikkoutunut? Lattiaremontti on myös edullinen tapa nostaa asunnon arvokkuuden tuntua. Olisiko mieleesi pehmeä ja elegantti parketti vai moderni ja mukautuva laminaatti? Asennamme molemmat näppärästi ja asiantuntevin ottein.

Seinätyöt

Uutta maalia vai tapettia? Näkyykö seinässä halkeamia? Onko rakenteissa korjattavaa? Olemme toteuttaneet useita seinätöitä Kirkkonummessa ja lähialueilla. Jos haluat uudistaa kotisi ilmettä, se onnistuu meiltä nopeasti. Koska olemme toteuttaneet useita isoja ja pieniä seinätöitä ja muita remontteja, voimme tarjota myös ideoita oman kotisi virkistämiseen.

Pihanrakennus

Hyvin rakennetulla katetulla terassilla voi nautiskella ulkoilmasta vaikka talvellakin. Rakennamme ja korjaamme terassit, mutta voit tilata meiltä myös pihasuunnitteluun liittyviä palveluita. Hoidamme esimerkiksi laatoitukset ja viherrakentaminenkin on mahdollista yhteistyökumppaneidemme avulla.

Kerro meistä kavereillesi