Uudisrakentaminen Uudellamaalla ja saaristossa

Uudisrakentaminen pitää sisällään tarpeesi mukaan talon kokonaisvaltaisen rakentamisen palvelut tai osa-alueittain. Toimimme Uudellamaalla ja saaristossa. Uudisrakentamisen palveluissa valttimme on se, että voimme tarjota kaikki uudisrakentamisen palvelut kattavan yhteistyöverkoston kautta. Tilatessasi rakentamisen palvelut meiltä, et joudu erikseen sopimaan esimerkiksi sähkömiehen tai putkimiehen palkkaamisesta. Me hoidamme kaiken. Työskentelemme vain pätevien ja ahkerien yhteistyökumppanien kanssa.

  • Perustustyöt, rakenteet ja muotti- ja laudoitustyöt.
  • Putki- ja sähkötyöt ammattitaidolla.
  • Runko-, metalli- ja kattorakenteet.
  • Lopuksi viimeistelemme asunnon sisätilat.
  • Meiltä myös piha samalla kuntoon.
  • Kaikki talorakentamisen palvelut.

Uudisrakentamisessa tärkeää on luottamus

Vaalimme asiakkaidemme luottamusta kaikissa tehtävissä. Uudisrakentamisen palveluista tehdään kattava kirjallinen sopimus, jota noudatamme. Sopimus on ns. läpinäkyvä, eikä sisällä sudenkuoppia. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla rakennusprojektin etenemisestä.

Uudisrakennus alusta loppuun

Haluatko muuttovalmiin talon, joka on rakennettu huolella ja taidolla? Yrityksestämme löytyy vankka kokemus talon rakentamisesta. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja panostamanne energiatehokkuuteen. Rakentamistamme taloista ei lämpö karkaa harakoille ja rakenteet kestävät elämää ja aikaa. Huoleksesi jää vain valita talonrakentamiseen käytetyt materiaalit. Tai voit jättää myös materiaalivalinnat meille! Olemme kokeneita uudisrakentamisen ammattialaisia ja tiedämme, mikä sopii minnekin. Voimme myös tarjota neuvoja laadukkaiden materiaalien valintaan.

Uudisrakentamisen palvelut aikataulussa

Kirjallisessa sopimuksessa päätämme aikataulun, jonka puitteissa rakennus valmistuu. Valvomme työtä ja tiedotamme urakan etenemisestä. Kokeneina toimijoina pystymme suorittamaan rakennusurakan sovittuna aikatauluna, jolloin et joudu huolehtimaan mm. väliaikaisista majoitusratkaisuista. Kysy siis tarjousta palveluistamme! Annamme ilmaisen kustannusarvion. Arvio on siis täysin maksuton eikä sido palvelun ostoon. Ota yhteyttä!